O nama

El. pošta

Reč osnivača

Još dok sam radio u poznatim Vulkanizerskim radnjama Beograda primetio sam da kupci traže dosta dodatnih usluga koje su direktno vezane sa vulkanizerskim zanatom i koje se nekako očekuju od vulkanizera.

2009  je osnovan servis guma VULKANIZERSTVO MUTATA na samo 5 minuta vožnje od centra grada u Bulevaru kralja Aleksandra  439 (Ugao sa Ustaničkom)

VULKANIZERSTVO MUTATA objedinjuje sve vulkanizerske i propratne usluge u najširem mogućem smislu.Perdugačak je spisak poslova koje mi krajnje profesionalno obavljamo

U jeku ekonomske krize krajem 2012 godine VULKANIZERSTVO MUTATA na zahtev sve većeg broja  kupaca ide korak dalje.Odlučujemo da uprkos krizi i jakoj konkurenciji  uložimo sva sredstva i stečeno iskustvo i proširimo spisak usluga i roba i postanemo ozbiljan Servis vredan još većeg poštovanja.

Sa ciljem da niskim cenama roba i usluga i maksimalno profesinalnim pristupom poslu,postanemo vodeći Auto Serviser Istočnog

dela Beograda i našeg okruženja kako za putnička tako i za dostavna , teretna i industrijska  vozila.

Zakupljujemo višestruko veći radni prostor u istoj ulici Bulevar kralja Aleksandra br.501 istog momenta započinjemo reklamnu kampanju i nakon sveobuhvatnih radova na uređenju prilaza,dvorišta i prostorija 1. maja  2013 g. menjamo naziv firme u MUTATA AUTO  i useljavamo u nov  prostor.

Istog proleća preko našeg stratečkog partnera " PNEUMASTER "doo postajemo član franšiznog lanca profesionalnih Auto-servisa VIANOR, koji je u vlasništvu Finskog proizvođača pneumatika  NOKIAN Tyres.

Pored putničkog programa, nabavismo opremu i za teretni program,opremu za servis i dopunu Auto-klima i polako ali sigurno šireći paletu svojih usluga i robnih marki postajemo prepoznatljivi kao vrlo preporučljiv Servis gde možete spokojno u prijatnom ambijentu popiti topli napitak ili pročitati novine dok naše profesionalno osoblje radi na radi na otklanjanju kvara na Vašem vozilu.

Servis Mutata Auto do kraja maja 2014.godine zavrsava investiranje u infrastrukturu i najsavremeniju opremu za centriranje trapa najnovije generacije Super4Bluetooth Technology. Oprema koja radi u najekstremnijim uslovima (ne smeta joj niska ili visoka temparatura, sunceva svetlost i sl.) i koja meri i koriguje greske do 100-og dela milimetra. Zaposljava certifikovane mehanicare koji su pored reglaze trapa, zamene ulja i filtera, servisa kocionih i upravljackih sistema, zamene amortizera, servisa klime itd, osposobljeni da Vas saslusaju i otklone i najkomplikovaniji kvar na Vasem automobilu.

Uz slogan " Posle nas samo gas " zahvaljujemo Vam na ukazanom poverenju nasem servisu

 

Mutata Auto - više od Servisa