Živana Panića 2

11250 Železnik, Čukarica

Pon - Pet: 7:00 - 18:00

Sub: 08:00 - 14:00
Svaka prva subota u mesecu neradan dan

Gume za Industrijski Program

Industrijski program za gume obuhvata specijalizovane gume dizajnirane za upotrebu u industrijskim okruženjima i primenama , kao što su gradilišta, fabrike, skladišta, poljoprivreda, rudarstvo, logistika i slično. Ovaj program pruža gume koje su otporne na habanje, udarce, abraziju, hemikalije i ekstremne uslove rada

Tipovi Industrijskih Guma

  • Pneumatske gume: Koriste se u širokom rasponu industrijskih primena, uključujući viljuškare, dizalice, robusne transportere, poljoprivrednu mehanizaciju i slično.
  • Nepneumatske gume: Poznate i kao “punjene gume” ili “solidne gume”, koriste se u situacijama gdje je potrebna potpuna otpornost na probijanje, kao što su viljuškari, viličari, ili kolica za teret.
  • Trake i podloge: Koriste se za transportne trake, podloge za skladišta, i slične industrijske primjene radi povećanja trakcije, smanjenja klizanja i apsorpcije udaraca.
  • Specijalizirane gume: Uključujući gume za poljoprivredne mašine, rudarska vozila, građevinske mašine, te gume otporne na hemikalije, visoke temperature ili agresivne uslove rada

Gume za Industrijski Program