Dijapazon naših vulkanizerskih usluga kreće se od kontrole pritiska u gumama, montaže i balansa pa sve do popravke guma hladnim i toplim postupcima da bismo na kraju završili sa sezonskim čuvanjem guma, popularnim Hotelom Za Gume.
 
Jedan od posebnih segmenata naših vulkanizerskih usluga koji želimo posebno da istaknemo i na koji smo veoma ponosni je SPECIJALNA VULKANIZACIJA TEŠKO OŠTEĆENIH PNEUMATIKA, metoda prisutna naročito kod popravki teretnih pneumatika, o ovoj aktivnosti posebno ćemo  šire govoriti u posebnom odeljku lansiranje.
 
3.1 demontaza gume sa felne

VRSTE VULKANIZERESKIH USLUGA

Sve ove aktivnosti podjednako se odnose na putnički, teretni program, komercijalna laka vozila, kamione i autobuse,lake i teške građevinske mašine, poljoprivredne mašine itd.

SPECIJALNA VULKANIZACIJA TEŠKO OŠTEĆENIH PNEUMATIKA

Utoku eksploatacije,posebno u terenskim teškim uslovima rada može doći do teških oštećenja na pnumaticima,posebno velikih proboja,cepanja guma na gazećem i bočnom sloju.

Zahvaljujući obučdenosti I stručnosti kadra servisa MUTATA AUTO BULEVAR u stanju smo da popravimo 95 % ovakvih oštećenja,po čemu smo poznati širem krugu poslovnih partnera.

Ilustraciju o kakvim se oštećenjima radi a koja smo uspešno sanirali vide se na priloženim fotografijama,

Na ovaj način znatno pomažemo našim partnerima da produže vek eksploatacije pneumatika, a samim tim znatno smanje troškove poslovanja. Takođe radimo I protektiranje teretnih pneumatika kao I otkup odbačenih starih pneumatika.

demontaza gume