Živana Panića 2

11250 Železnik, Čukarica

Pon - Pet: 7:00 - 18:00

Sub: 08:00 - 14:00
Svaka prva subota u mesecu neradan dan

Gume za Motore

Moto gume su specijalizirane gume dizajnirane za upotrebu na motociklima. Ove gume su ključne za sigurnost, performanse i udobnost vožnje motora, pružajući optimalnu trakciju, stabilnost i kontrolu nad vozilom u različitim uvjetima vožnje

Tipovi Moto Guma

  • Sportske (ili sportsko-turističke) gume: Dizajnirane su za vozače koji traže visoke performanse na putu, uključujući sportsku vožnju i vožnju po suvoj cesti, te pružaju izvrsnu trakciju i upravljivost.
  • Turističke (ili putničke) gume: Namenjene su za duge putne vožnje i svakodnevnu upotrebu, pružajući udobnost, trajnost i pouzdanu trakciju u različitim uslovima vožnje.
  • Off-road (ili terenske) gume: Specijalizirane su za vožnju izvan puteva, uključujući vožnju po blatu, pesku, šljunku ili stenovitom terenu, te pružaju izvrsnu trakciju i otpornost na probijanje.
  • Sportske trkačke gume: Dizajnirane su za vožnju na stazi ili za sportska takmičenja, pružajući maksimalne performanse u ubrzanju, kočenju i upravljanju, ali obično imaju kraći radni vek i manju udobnost u poređenju s drugim tipovima guma

Poručite Gume za Motore