Goodyear 225/70R16 103T WRL UG MS - Goodyear-guma-zimska

14.860,00 рсд

Goodyear-guma-zimska visokih performansi za sportska terenska vozila koji obezbeđuje dobro prianjanje na svim podlogama tokom cele zime.

  • Zimska guma za 4×4 i suv vozila nudi izvanredne performanse na terenu i snegu.
  • Zimski pneumatik koji omogućava izuzetnu vuču i po vlažnom terenu kao i po ledu i snegu.
  • Vrhunska rastresanj i izbacivanje blata, vode i snega.

Goodyear je razvio Wrangler UltraGrip pneumatike za izvrsnu vuču u svim vremenskim uslovima, uključujući i sneg i led za 4×4 i SUV vozila. Takođe ovaj zimski pneumatik obezbeđuje unapređeno upravljanje i rukovanje u uslovima van puteva i na snegu. Rameni blokovi su konstruisani tako da brzo rastresaju i izbacuju blato i sneg. Ukoliko još uvek niste promenili vaše gume to možete učiniti u našem servisu svakog radnog dana

Takođe Goodyear-guma-zimska ima smanjen rizik od akvaplaninga, uz pojačano raspršivanje vode i snega na vlažnim putevima zahvaljujući posebno napravljenom dizajnu šare.

Sa ovom gumom bićete bezbedni u svim situacijama jer guma odlično drži pravac. Zimske gume Beograd možete naći u našem maloprodajnom objektu u ulici Bulevar kralja Aleksandra broj 501.

Zimske gume 4×4
EAN: 5452000853240
ZEMLJA POREKLA: DE
VRSTA: 4X4
SEZONA: ZIMSKA
SEGMENT: 4X4 Winter
ŠIRINA: 225
VISINA: 70
PREČNIK: 16
ŠARA: WRLUG
OPIS: 225/70R16 103T WRL UG MS
INDEX NOSIVOSTI: 103
INDEX BRZINE: T
INDEX POTROŠNJE: E
INDEX PRIANJANJA: C
NIVO BUKE: 71
MASA-KG: 14,599

Zašto odabrati ovaj zimski pneumatik

Pneumatik za pouzdano upravljanje na snegu

Sigurno putujte na putevima prekrivenim snegom. Model pruža superiorno prijanjanje na čvrstom snegu, zahvaljujući integraciji tri različita tipa lamela. Nazubljeno centralno rebro u radi kao kopač kroz sneg i zaranja u snežnu površinu radi dodatne vuče.

Odlične performanse na ledu

Ova zimska guma sadrži veliku kontaktnu površinu koja poboljšava rukovanje na ledu. Smesa gazećeg sloja sa silikom održava dobro prijanjanje pri niskim temperaturama.

Manji rizik od akvaplaninga

Specijalni hidrodinamički kanal brzo odvodi vodu sa površine pneumatika, što pomaže da zadržite kontrolu na mokrim ili bljuzgavim putevima.

Dezen koji omogućava efikasniju potrošnju goriva

Zimska guma sa laganom konstrukcijom smanjuje otpor prilikom obrtanja, smanjuje potrošnju goriva vašeg vozila i CO2 emisije.

Ne zaboravite da posetite našu prodavnicu za zimske gume beograd